donderdag 13 maart 2014

Let the summer begin

Let the summer begin

Is het winter of is het al voorjaar? Een echte winter hebben we nog niet gehad, maar toch lijkt het voorjaar al door te breken. Alles en iedereen lijkt in de war; de temperaturen zijn hoog voor de tijd van het jaar, de vogeltjes fluiten al weer en de bloemetjes komen uit.
Maar wat trekken we onze kinderen aan: een winterjas of een zomerjas? T-shirt met lange mouwen of mag het al met korte mouwen? Een voorjaarsvestje of nog het lekkere warme wintervest.
Bij Jochie & Meiske is er volop keuze uit verschillende merken; Retour Denim de Luxe, Quapi Kidswear, The Dutch Design Bakery, Dutch Heroes, Graphic Baby & Dirkje.

In de spotlight

The Dutch Design Bakery
Lente geeft vrolijkheid en dat hebben ze bij The Dutch Design Bakery goed begrepen. De collectie 2014 is sprankelend en vrolijk. Lente en zomer op zijn best! Je ziet bij deze collectie veel kleur en prints. De collectie doet verlangen naar lange zomerdagen.

Quapi

Quapi is een hip, eigenwijs en vrolijk kinderkledingmerk. Ieder kledingstuk heeft zijn eigen vrolijke en creatieve design met een fantastische pasvorm en is daarnaast ook kwalitatief zeer goed. En daar zijn we dol op! Dat jouw dochter of zoon de show gaat stelen met Quapi Kidswear is al een vooropstaand feit! Deze zomercollectie overtreft alles. De collectie voor de meisjes kenmerkt zich door de eenvoud. De jurkjes die voor deze collectie zijn ontworpen hebben in de basis één kleur. De mooie accenten op de jurkjes maken dat ieder meisje in zo’n jurkje wil lopen. Voor de jongens hebben ze gewerkt aan een collectie met heerlijke felle kleuren en mooie prints.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten