donderdag 13 maart 2014

De Lente kan komen met The Dutch Design Bakery

Het wordt steeds langer licht, de vogeltjes fluiten en heel veel voorjaarsbloeiers laten zich van hun mooiste kant zien. Tijd voor lente! Tijd voor een nieuwe garderobe voor de kindertjes. Tijd voor The Dutch Design Bakery.
Lente geeft vrolijkheid en dat hebben ze bij The Dutch Design Bakery heel goed begrepen. De collectie 2014 is sprankelend en heel vrolijk. Lente en zomer op zijn best! Je ziet bij deze collectie veel kleur en prints. De collectie doet verlangen naar heerlijke lange zomerdagen.
Het Nederlandse label bestaat uit The Dutch Design Bakery Baby en Babes. Dit kleurrijke label ontwikkelt vrolijke, kleurrijke baby- en kinderkleding voor kids. Per jaar worden er twee hoofdcollecties voor de baby’s en kids ontworpen. En allen met 100% organisch katoen!


http://www.jochieenmeiske.nl/jochieenmeiske/onze-merken/dutch-design-bakery/sg000069?;#.UyH1_c40xwE

The Dutch Design Bakery Baby is verkrijgbaar bij Jochie & Meiske voor de meisjes in de maten 68-92. En The Dutch Design Bakery Babes is er verkrijgbaar voor de girls in de maten 98-152.
De vrolijke collectie bestaat uit rokjes, jurkjes, shirtjes en broekjes maar ook vestjes ontbreken niet. Van deze collectie kijken we uit naar een spetterende zomer, lange zomerdagen, en hippe kleding. Met deze collectie haal je deze vooruitzichten alvast in huis. En sommige items zijn ook perfect te dragen met lange mouwen, een vestje en een legging zodat er ook nu al volop van genoten kan worden. Jochie & Meiske dus.
http://www.jochieenmeiske.nl/jochieenmeiske/onze-merken/dutch-design-bakery/sg000069?;#.UyH1_c40xwE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten