woensdag 18 september 2013

"Goedkoop is duurkoop"?

Goedkoop is duurkoop, is een opmerking die ik steeds vaker voorbij hoor komen bij vrienden en kennissen met kinderen. Zelf ben ik al heel lang besmet met het virus dat heet "merkkleding". In het verleden alleen voor mezelf, maar nu kan ik het ook heerlijk inslaan voor onze kleine meid (9 maanden). Natuurlijk koop ik ook andere kleding maar vind het heerlijk om dat te combineren met de "merken".

Bij Jochie & Meiske hebben wij de visie: eerlijke betaalbare kwaliteitsproducten. Zo vinden wij het erg belangrijk dat de prijs/kwaliteits verhouding goed is. Bij de merken die wij op dit moment aanbieden weten we zeker dat dit het geval is: kwalitatieve kleding met een goede pasvorm, voor een eerlijke prijs.

Naast de kleding hebben wij ook gekozen voor kraamcadeau's met een duidelijke, eerlijke visie. Zo zijn de producten van Franck & Fischer gemaakt van 100% biologisch katoen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de arbeidskrachten die de producten maken, goede/veilige arbeidsomstandigheden hebben.

Naast de prachtige producten van Franck & Fischer verkopen wij ook producten van J.I.P. (Junior in Progress). Bij aankoop van een J.I.P product helpt u J.I.P. ook bij ondersteunen van het project Wereldkinderen. Voor meer informatie over Wereldkinderen kijk op www.wereldkinderen.nl

Veel shop plezier met deze eerlijke, betaalbare kwaliteitsproducten....

O ja............vanaf eind september verkopen wij ook RETOUR DENIM:)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten