maandag 9 september 2013

De eerste twee weken

Eindelijk was het dan zover op 27 augustus 2013, Jochie&Meiske ging live. Nederland mocht kennis maken met onze webshop: met de kleertjes, met de kraamcadeau's en kraampakketten.
Via facebook, twitter, flyers enz. hebben we veel reclame gemaakt en dat konden we ook zeker terug zien in ons bezoekersaantallen. De eerste bestellingen kwamen binnen en vanaf dat moment werd het alleen maar leuker. Maar ook de tijfel kwam om de hoek kijken: vinden de mensen de collecties wel leuk, hebben we de juiste merken gekozen? Dit zal de toekomst moeten uitwijzen. Gelukkig hebben we tot nu toe alleen maar hele mooie, lieve reacties gehad.

Terwijl de zomer in nederland zijn einde nadert moesten we op pad om de laatste zomercollecties voor 2014 in te kopen. En wat zijn ze weer leuk. Heerlijke kleuren, opdrukken: kortom heerlijk collecties. De foto's van de nieuwe collecties kunnen helaas nog niet gepubliceerd worden, maar zodra het kan zullen we jullie zeker een previeuw geven!:)

Voor nu wil ik zeggen: iedereen hartelijk dank voor de steun en de lieve berichten. Mochten jullie iets missen op de website of andere opmerkingen hebben laat het ons dan weten. Elke reactie wordt op prijs gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten