maandag 29 september 2014

Kinderkledingparty

Iedereen zal zijn favoriete winkel hebben om kleding te kopen voor de kinderen! maar wanneer neem je ze mee? Of ze moeten sporten, naar school of willen liever spelen. Meegaan naar de winkel? Dat liever niet!!!

Wat zal het dan heerlijk zijn als je gewoon vanaf de bank, met een stel vriendinnen, de kleding kan bekijken en bestellen. Wij verzorgen graag een kledingparty bij je thuis. Wij komen dan met onze kleding naar je toe, zullen desgewenst informatie geven over de merken en kleding, en daarna kun je heerlijk neuzen met je vriendinnen. Tussendoor lekker een hapje en een drankje en je kan met een leuke gevulde tas naar huis gaan.

Wij zorgen ervoor dat we onze voorraad bij ons hebben zodat het gelijk mee naar huis kan (de kids kunnen het dan de volgende dag gelijk aan:) althans dat gebeurd bij mij altijd!. De merken die wij dan meenemen zijn: Quapi, Retour denim de Luxe, Ducky Beau, Dirkje, Dutch Heroes, Julinou.

Lijkt het je leuk om een Kinderkleding party van Jochie & Meiske te organiseren? Wij voorzien je graag van informatie, info@jochieenmeiske.nl, of neem een kijkje op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten