dinsdag 22 oktober 2013

Herfst

Ondanks dat de temperaturen nog tegen de 20 graden aanliggen doet de herfst toch echt zijn intreden. ’s Avonds is het weer eerder donker, ’s ochtends laat weer licht en we worden weer blij van sfeermakende kaarsjes en een open haard die brand.
Herfst betekent ook dat de korte mouwen en korte broeken weer de kast in kunnen, dus kom maar op met die heerlijke truien, longsleeves en spijkerbroeken. Dit seizoen zijn de truien en shirts vooral heel kleurrijk en grote prints is helemaal hip.
Het hippe, vrolijke kindermerk QUAPI heeft super shirts en gave truien voor de (kleine) stoere mannen, met een fantastische pasvorm. Kleding waar ze heerlijk in kunnen spelen. En niet onbelangrijk: door de gave opdrukken zullen ze zeker de show stelen.
Anders dan Quapi heeft Dutch Heroes ervoor gekozen om grote afbeeldingen van vervoersmiddelen te laten pronken op de shirts. Of je zoon nu gek is van een helikopter, een bus of een sportwagen, wij hebben ze allemaal. De shirts zijn van een mooie (dikkere) kwaliteit en uitgevoerd in verschillende fantastische kleuren.
Houdt je zoon meer van sport? Baseball of football? Dan zullen de mooie shirts van No Tomatoes niet misstaan in de kast. En voor alle sportieve jongens heeft No tomatoes en hele mooie aanbieding: shirt + skateboard samen voor maar €34,95.
Al deze shirts zijn fantastisch te combineren met de heerlijke jeans van Retour denim. Deze spijkerbroeken zijn voor de wat smallere jongens. De skinny jeans hebben een hele erge mooie pasvorm en de jongens kunnen er heerlijk in ravotten want de broeken zijn van een zeer goede kwaliteit.

Je zou bijna denken is er ook wat moois voor de meiden? JAZEKER. Voor de meiden is er natuurlijk wat meer variatie, jurkjes, rokjes, broeken, shirtjes. Hele drukke kleurrijke jurkjes en shirtjes, maar ook wat meer basic. Soms heb je van die dagen dat je helemaal over de top wil: gewoon lekker druk. Voor deze dagen zijn de jurkjes en shirtjes van Dutch Heroes in samenwerking met Kunstboer helemaal hot. All-over prints en een heerlijke combinatie van bonte kleuren. Ben je meer in een basic bui, ton sur ton? Ga dan voor Quapi! Mooie jurkjes, rokjes, shirtjes en broeken in mooie basic kleuren. Alle kledingstukken zijn voorzien van heerlijke details: pailletjes, veertjes en leuke teksten. Liever een wat stoerdere uitstraling? Dan ben je bij No tomatoes aan het juiste adres. Mooie draagbare kleding met hippe teksten en opdrukken.

Ik zou zeggen laat de herfst en winter maar komen. Wij zijn er klaar voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten